Anket İle Para Kazanma: Ysense

 Ysense adlı site anket çözdürerek kullanıcıların para kazanmasına olanak sağlıyor. Evden ek gelir sağlamak isteyenler için gayet güzel bir site. Gelin hep birlikte Ysense ile nasıl para kazanabileceğinizi sizlere açıklayalım.


anket



   Anket ile para kazandıran sitelerde ilk 5'e sokabileceğim Ysense, yurtdışı tabanlı olup kullanıcılarına kaliteli hizmet ve güvenli ödeme seçeneği sunuyor.

   Ysense'e Giriş

   Anket çözmek genelde külfetli olur. Sorular zor olmasa da uzun anketler genelde kişilerin sıkılmasına sebep olur. Tam burada emeğimizin karşılığını veren bir anket sitesi var. Ysense ile çözülmeyi bekleyen ankletleri çözebilir ve karşılığını tam anlamıyla alabilirsiniz. İngilizce olan bu sitede sizin için türkçe anketler mevcut. Kolay arayüzü ile rahatlıkla ve çok da sıkılmadan bu anketleri çözebilirsiniz.


   Ysense Ne kadar Kazandırıyor ?

   Verilen tutarlar azımsanmayacak kadar iyi anket başına 0.30 ile 1 $ . Evet dolar bazında ödeme alıyorsunuz. En kötü 50 cent bile 3.5 lira yapıyor. Ayrıca ekstra gelir elde etmenizi sağlayan birçok özellik mevcut. Site içinde "offer" lar sayesinde başka bağlantılar aracılığıyla hesap bakiyenize ekleme yapma şansı veriliyor. Bu bağlantılarda çeşitli görevler, anketler, uygulama ve oyun denemelerine ödeme yapılıyor. "Task" özelliği de site ile bağlantılı bir uygulama olup ysense anketi dışındaki bir sitede görevi yaparak bakiyenize ek gelir sağlamakta. Bu günlük görevleri yaparak bakiyenizi arttırabiliyorsunuz.

   Ysense'de Ödeme Zorluğu var mı?

 İyi haber Türkiye'ye ödeme alabilirsiniz. Banka havalesi maalesef ki mevcut değil. Onun yerine ister GİFT CARD  ister online para hesabına ( PAYPAY, PAYOONER,SKİLL ) aktarabilir oradan da hesabınıza yatırabilirsiniz.

  Ysense'de Sadece Anket mi Var ?

 Yukarda bahsettiğimiz gibi sitede anket dışında OFFER denilen teklifler, Tasklar mevcut. Burada verilen görevleri yaparak hesabınızın bakiyesini arttırabilirsiniz. Ayrıca günlük görevleri yaptığınızda ek bonus kazanıyorsunuz.

   Ysense Sorular

   *Ysense güvenilir mi?
Elbette. Düzenli ödemesini yapan bir sitedir.
  * Sürekli anket geliyor mu?
Normalde evet. Ancak şu aralar Covid-19 sebebiyle sadece ysense değil diğer tüm anket sitelerinde kısıtlı anketler verilmekte. Gelmeyen anketler için endişelenmenize gerek yok. Yakın zamanda düzelecektir.
   *Ysense'i şikayet eden var mı?
Yeni kayıtlar genelde anket gelmediğini belirtip şikayet ediyor. Lakin eski kayıtlı kullanıcılar daha önceden kaydoldukları için siteyi bilirler. Söylediğimiz gibi sadece Covid-19 sebebiyle aksamalar yaşanmakta.


Burayı tıklayarak siteye ulaşabilirsiniz.



Yazıyla ilgili konu başlıkları:
ysense, ysense nedir?, ysense ile nasıl para kazanırım?, ysense kazançlı mı?,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma, anket ile para kazanma, anket ile para kazanmak,


Yorum Gönder

0 Yorumlar