E-Ticaret Sitesi Açmalı mıyım ?

   Her girişimcinin içinde kendi işletmesini kurmak mal ve hizmet satmak yatar. Bazen bilgi ve deneyimin bazen de nakdi sıkıntılardan dolayı bunu gerçekleştirmek zordur. Bu durumu tersine çevirmek ve hayallerinizi gerçekleştirmek mümkün. Tabi ki internet ile..

ticaret


E-Ticaret

   E-ticarete giriş

   Elinde satılmaya hazır stokladığın veya ürettiğin ürün var. Belki de daha önce bahsettiğimiz freelancer olayına girdiğiniz, yeteneklerinizi sergilemek ve değerlendirmek istiyorsunuz. Günümüzde girişimcilerin bakış açısı değişti. Şirin bir dükkan açayım işleri yoluna sokayım olayı kalmadı. Tahmin edeceğiniz gibi bunun için sermaye gerekli. Tadilat tamirat, dükkan kirası, kurulacak şirkete veya açılacak şirkete göre gerekli mevzuatlar, hammadde ve personel giderleri bizleri daha yolun başında korkutuyor. Bunlara başlamadan önce uzun bir etüt yapmak ya da aylarca bu işlerle yakından çalışanlarla beraber çalışıp bir nevi staj görmek gerekli. 




   Desteksiz E-ticaret olmaz

  Kimseniz yoksa, böyle bir durumda da değilseniz, içinizde bir an önce bu işe girişmek gibi bir duygu varsa en yakın dostunuz internet. Kendi internet mağazanızı kurmak, e-ticarete atılmak anlattıklarımıza göre çok kolay. Aylık personel ve dükkan kiralarının olmadığı, profesyonel olarak destek alabileceğiniz siteler mevcut. Kurulumu gerçekleştirerek satışlara başlayabilirsiniz. Bunun için ilk akla gelen siteler ideasoft,izyco,shopify.(daha fazlası için arama motorlarından aratabilirsiniz. Siteye üye olduktan sonra ihtiyacınız olan paketi seçerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz. Her keseye uygun fiyatlarla elinizdeki yetkinliğe göre başlangıç yapabilirsiniz. Yine de kendi mağazanız için hazır olmadığınızı hissederseniz gittigidiyor, ebay, sahibinden gibi sitelerde bireysel e-ticarete atılabilirsiniz.

   Peki İş fikri verir misiniz ?

   Ebette. Örneğin kendi yaptığınız organik sabunlar, doğal baharatlar, el yapımı süs eşyalarınız satılması kolay ürünlerden birkaçı. İlerleyen zamanlarda profesyonelleşmeniz ile toptan alıp perakende satış işine girebilirsiniz. Belki de internet kurdu olup dropshipping'e girebilirsiniz. 
    Bu kadar gelebildikten sonra artık bir marka oluşturmanızı ve kendi markanız altında devam etmenizi yeğlerim. Şimdiden bol şans

Başarıyı erteleme harekete geç !


Yazıyla ilgili konu başlıkları:
e-ticaret, e-ticaret nasıl yapılır?, e-ticaret sitesi açmalımıyım?,izyco, shopify, ebay, gittigidiyor,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar