Freelancer Work (Arka Plan Silme)

   Az çok photoshoptan anlayanlarınız vardır. Bu yeteneğinizi freelancer olarak kullanabileceğinizi söylemiştik. Avrupa'da popüler olan işlerden biri arkaplan temizleme. Herkesin beğendiği bir fotoğrafı vardır. Ancak arkada bulunan gereksiz veya absürt nesneler canınızı sıkabilir. Gelin birazcık bahsedelim.


delete background



    

    Freelancer olarak internetten para kazan

   Freelancer olarak para kazanabileceğinizden bahsetmiştik. Kazanma yöntemlerinizden biri Arkaplan silme. İstenmeye görüntülerden kurtulmak ya da olmak istediğimiz yere kendimizi veya başkalarını kopyalamak gerekebilir. Bu isteğe başkaları da sahip olabilir. Çeşitli programlarla yapılan bu düzenleme artık daha kolay. Kaydolduğunuz bir freelancer siteye yaptığınız mesleklere arkaplan silmeyi ekleyebilirsiniz. O kadar geniş bir pazara sahip ki özellikle bayanlar bu konuda çok titizler. Sosyal medyada paylaşmak istedikleri fotoğraflar bazen arkadaşları bazen de bağımsız sebeplerle sabote olmuş oluyor. Bu durumda kadın inadı baskın olacak ki çareyi ücretli arkaplan sildirmekte arıyorlar. Bunu fırsata çevirmeli.

    Arka plan silmek

Remove.bg

    Photoshop bilmiyorsanız telaşlanmayın. Bunu kolaylıkla yapacak bir site var  remove.bg . Bu siteyle kolaylıkla arkaplan silebilirsiniz. Siteye girdikten sonra upload sekmesine tıklayıp arkaplan silinece olan resmi yüklüyorsunuz. Ardından çıkan resmi orjinaliyle karşılaştırın. Otomatik olarak arkaplanı silmesi gerekiyor. Çıkan resim istenilmeyen alanı silin transparan hale getiriyor ve olduğu gibi kaydediyor. Eğer yapılan arkaplan silme işlemi yeterli gelmediyse veya küçük dokunuşlara ihtiyacı varsa EDİT sekmesiyle kendiniz ince rötüşler yapabilirsiniz.

Clippingmagic.com

   Aynı konsepte sahip olan clippingmagic.com ile de bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu site de ingilizce ve diğerine göre daha detaylı bir yapıya sahip. Yine aynı şekilde resmi upload edip çıkan fotoğraf arkaplan silinmiş şekilde geliyor. Rötüş gerektiren yerleri manuel olarak EDİT liyoruz. İşte hepsi bu kadar.

Son Olarak

  İşi profesyonel anlamda yürütmek isterseniz Photoshop bilmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Birçok ücretsiz eğitim seti bulabilirsiniz. İngilizce aramalar yaparsanız bu eğitim videolarına sıkça rastlamanız mümkün. Türkiye'de genelde profesyonel işlerin eğitimi ücretli oluyor. 

Yazıyla ilgili konu başlıkları:
freelancer, arkaplan silerek para kazan, ysense reklam gelmiyor, arkaplan silme, delete background, remove.bg, clipingmagic,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Casinos that accept bitcoin and/or fiat currencies - JamBase
    We 계룡 출장샵 also 계룡 출장마사지 offer a 군포 출장마사지 range of payment methods. · PayPal – Accepting 충주 출장안마 bitcoin and/or fiat currencies 순천 출장마사지 · Bitcoin Litecoin – Accepting

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınızı etik kurallar çerçevesinde yapınız.