Para Kazandıran Sitelerde Bugün: Golden-farm.biz

   Para kazandıran sitelerle ilgili bu yazımızda dikkatli olunması gereken ve araştırma yaparken karşısına çıkabilecek investment sitelerden birisi olan golden-farm.com sitesinden bahsedeceğiz. Ancak kayıt olmadan önce dikkat edilmesi gereken bir hususu var.


paranın tonları



   Muhtemelen golden-farm sitesi, internetten para kazanma başlığı ile arama yaptığınız karşınıza çıkmıştır. Birçok kez youtube'da adına çekilmiş videoları bulunan golden-farm ile yakından ilgileneceğiz.


Goldenfarm.biz  Nedir ?


   Goldenfarm internetten para kazandıran bir çiftlik similasyon oyunudur. Burada amacınız kuş satın alarak yumurta hasatı yapmak ve bu yumurtaları satmak. Satılan yumurtalar oyun parası olarak hesabınınzın bakiyesinde birikir. Nihai ödeme eşiğine eriştiğinizde bu paraları sitenin hizmete sunduğu para birimlerine çevirebilmektesiniz. 



Goldenfarm ile Nasıl Para Kazanılır ?


   Söylediğimiz gibi basit bir işleyişe sahip olan goldenfarm'da üye olduktan sonra "Buy Birds" kısmından kuş satın alıyoruz. Ardından "Egg Warehouse" dan yumurtalarımızı topluyoruz. Topladığımız yumurtalar "Egg Selling" kısmında birikiyor. Buradan da yumurtaların satışını yaparak hesap bakiyemize oyun parası olarak aktarılıyor. Günlük birikecek veya kuş alarak ne kadarlık artış sağlayacağınızı görmek için "Calculate" sekmesinde hesaplama yapabilirsiniz. Eğer Daha fazla kuş almak istiyorsanız " Replenish Accound" kısmından reel parayla oyun parası olan "Silver" satın alabilirsiniz. Daha sonra da kuş satın alma gerçekleştirebilirsiniz.

Goldenfarm Ödeme Yapıyor mu ?


   Site ödeme yapıyor. Kendim bizzat çekim yaptım. Ödeme konusunda sıkıntı yaratmayan bir site ancak aşağıda belirteceğimiz özel bir durumu var.

Goldenfarm'ın Sahtekarlığı !


   Umarım yazımızı buraya kadar okumadan kayıt olmamışsınızdır ya da para yatırmamışsınızdır. Çünkü goldenfarm'ın özel bir durumu var. Sitemizde daha önceden de bahsettiğimiz Ponzi Düzeni goldenfarm'da da aynen işlemekte. Nedir bu sistem diyecek olursanız siteden kazanç sağlamanız için sizden yapmanızı istediği 3 küçük isteği var. Kurallar sayfasında yazdıkları ama çoğu kişinin dikkat etmediği istekler. Kayıt olurken çekebileceğiz maksimum tutar çok düşük. Para çekimi "Gold" denilen ayrı bir bakiye kadarı yapılabiliyor. Bu bakiye ilk olarak sizin yükleyeceğiniz tutarın %40 kadarı doluyor. Yani kuş satın almak için para yüklediniz.yüklediğiniz paranın %40 kadarını çekebiliyorsunuz. İkinci olarak siteye referans bulmanız gerekiyor. Üçüncü olarak bu referanslarınızın da reel parayla yükleme yapması gerekiyor. Çünkü yükleyecekleri paranın %10 ile %40 kadarı sizin "Gold" bakiyenizi yani ödeme limitinizi arttıracak.

Örnekle Açıklama


   Yukarıdaki durumu bir örnekle açıklayalım. Goldenfarm'a para yüklediniz. Bu tutar 10 dolar kadar. Kuşlardan yapacağınız hasatlardan yalnızca 6 dolarlık para çekebileceksiniz. Yani 4 dolar zarardasınız. Ancak referans bulur ve o da 10 dolar yüklerse levela göre 2 dolar çekim şansınız daha olacak. Yani 8 dolarlık çekim yapabileceksiniz ki bu da 2 dolar zarar demek olur. Anlayacağınız bu durumda referanslar bularak kendinizi kar ettireceksiniz bu da belli bir yerden sonra son bulacak ki olan sizin referanslarınıza olacak. Site her zaman kazanırken siz ancak referanslarınızla ve eğer bunlar para yüklerse kar elde edebileceksiniz.  O yüzden KESİNLİKLE bu siteyi TAVSİYE ETMİYORUM.

Olur da yinede üye olmak ve referanslar önemli değil derseniz linki aşağıya bırakıyorum.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. 3 yıldır biriktirdim bunda birşeyler. ama çekme işlemini beceremedim. en az 10 ruble ile satın almam gerekiyormuş önce. ben bir şey yatırmadım sadece kuşlardan birikim yaptım. btc olarak çekmek istiyorum. çekim yaptığınıza göre yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Lütfen yorumlarınızı etik kurallar çerçevesinde yapınız.