Fiverr ile Freelancer İş Alanı: Logo Tasarım

   Fiverr ile para kazanma işlerinden biri Logo Tasarım. Blogumuzun temeli olan para kazanma tekniklerinden freelancer işi olan logo tasarımını ve bu işi yapabileceğiniz Fiverr'dan (freelancer sitesi) bahsedelim.


paranintonlari.com



     Fiverr ile İnternetten Para Kazanmak

   Fiverr birçok freelancer olarak çalışan ve yine birçok müşterisi olan bir site. Yeteneklerin sergilendiği bu sitede çalışmanızın karşılığı olarak yüksek meblalar kazanabilirsiniz. Bu iş kollarından biri de yaratıcı logolar tasarlamak.

   Logo Tasarımı

  Photoshop veya türev programlar kullanan kullanıcılar bu siteden şuan için faydalanmakta. Bizde size çok az bilgi ile (tabiki sonradan kendinizi geliştirmeniz ümidiyle) bir iş kolu öneriyoruz "logo tasarım".

   İngilizce olan bu siteye öncelikle kayıt oluyoruz. Profil bilgilerimize iş kolumuz olacak olan logo tasarımı yazıyoruz. Sıra geldi olası müşterilere bu hizmeti nasıl vereceğiz. 2 yolla çözebiliriz. Birincisi online olarak logo tasarım sitelerinden ikinci olarak bilgisayara indireceğimiz program ile.

   
logomaker

   Logomakr

  İlk olarak logomakr sitesi ile bu işi çözebiliriz. Siteye giriş yaptıktan sonra karşınıza size yardımcı olarak video çıkıyor. Videodan kullanım hakkında bilgi edinebilirsiniz. Videoyu izledikten sonra panelden tasarıma geçebilirsiniz. arama çubuğunda bulunan birçok hazır şablon ile derleme yapabilirsiniz.
logomaker

   AAA LOGO

   İkinci olarak bilgisayarımıza indirebileceğimiz AAA Logo. Resimde görüldüğü gibi açılış sayfasında derleyebileceğiniz birçok hazır şablon mevcut. Ayrıca kolay kullanımıyla size hiç zorluk çıkarmayacak. Logo boyutundan telifsiz birçok simgeye kadar herşey mevcut. İstediğiniz formatta çıktı alabilirsiniz.

   Biraz pratikten sonra kendinize yeni bir meslek edinmiş olabilirsiniz. Artık müşteri bulma vakti geldi. Bol Şans

Yazıyla ilgili konu başlıkları:
fiverr, freelance, freelancer, logo tasarım, logomakr, aaa logo, freelancer nasıl olunur?, iş fikri, logomakr nasıl kullanılır? aaa logo nasıl kullanılır?,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,





Yorum Gönder

0 Yorumlar