Para Kazandıracak Yeni Bir Canlı Yayın Platformu: Nimo TV

     Video yayıncılığına Youtube ve Twitch' den aşinayız. Peki yeni bir oluşum olan Nimo Tv'den haberdar mıyız ? 2021 yılına girdiğimiz şu dönemde yayıncıların yeni gözdesi Nimo Tv'yi inceleyeceğiz.



Nimo Tv
Nimo




        Nimo Tv Nedir ?

   Nimo'da adından anlaşılacağı üzere bir video stream uygulaması. İnternet ortamında içerik üreten yayıncılar için tasarlanan bu site canlı oyun ve sohbet paylaşımlarına izin veriyor. Karşılığında canlı yayıncılara para kazanma imkanı sunuyor. Çin merkezli Huya Şirketinin bünyesinde olan platform adını Pubg'den hatırlayacağımız Tencent Game ile ortak olarak yürütmekteler.

        Nimo Tv'nin İşleyişi

    Genel olarak platformda Canlı yayınlara izin veriliyor. Bu canlı yayınlar çeşitli oyun kategorileri ve sohbet kanalları barındırıyor. Yayıncılar kayıt olduktan sonra bilgilerin doldurulmasını istiyor. Ardından birkaç yönerge mevcut. Yayını nasıl yapacağınıza bağlı olarak bilgisayar ve mobil için uygulama indirmenizi istiyor. Bilgisayar destekli yayın yapmak isteyenler için OBS studio, mobil yayın için kendi streaming uygulamalarını indirmeniz gerekiyor. Bazı özellikleri standart olarak sunarken platform içi elmas satın alarak ve üyelik kademesi yükselterek ek özellikler elde edebiliyorsunuz. Kullanıcı level sistemiyle kazandığınız explerle seviye atlıyor ve yayın için ek özellikler de ücretsiz edinebiliyorsunuz.

        Nimo İle Para Kazanma

    Şimdi gelelim para kazanmaya. Platformu zamanla çözdükten sonra birkaç yayıncı izlemenizi tavsiye ediyorum. İşleyişi, nelere dikkat edileceğini öğrendikten sonra hangi alanda iyi olduğunuzu belirleyin. İster iyi bildiğiniz bir oyunu oynayarak isterseniz uzman olduğunuz bir konuda söyleşi yaparak yayıncılık hayatına başlayabilirsiniz. Yayın açıldığında hangi kategoride başladıysanız canlı yayın açanların ana sayfasında görünmeye başlarsınız. Popülerlik yayını izleyenlerin 3 katı kadar bir oranla gösterilir. Yani 3 popileriteden 1 kullanıcının izlediğini anlarsınız. Yayından para kazanmaya gelince. İzleyicilerin size göndereceği hediyelerle hesap bakiyenize mücevher birikir. Hediyelerin 300 elmaslık bir seviyeye ulaşırsa 1 dolara tekabül eder. Yonca dışında her hediye elmas ile gönderilir. Her elmas ise platformdan ücretli olarak alınır. Ayrıca Nimo Tv'nin açacağı haftalık ve aylık yarışmalara katılarak yayınlarınızla listenin üst sıralarını zorlayabilir ve ödül kazanabilirsiniz.

    Ödemeleriniz payoneer hesabına aktarılır. Bu yüzden bir tane giriş yaptığınız mail adresine ait payoneer hesabınızın olması gerekmektedir.


Nimo Tv
Nimo Tv


    Şuan için belli başlı tanınmış yayıncılar platformda mevcut ve Türkiye'ye gelmeden 10 milyondan fazla kullanıcıları vardı. Zamanla daha da gelişecek olan platformda sende biran önce yerini almayı unutma.

    
     Bu bilgilerle Nimo Tv'nin %80'inin öğrenmiş oldun. Bundan sonra kalan %20 yi yayınlar sırasında keşfederek gerçek bir yayıncı olabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz.


Blog Yazarı


Yorum Gönder

0 Yorumlar