Kendimi Online Nasıl Eğitirim?

   Evden çıkamadığımız şu sıralar ya işsiz kaldık ya da işlerimize geçici olarak ara verildi. Bu da bize maddi ve manevi açıdan zarara uğrattı. Peki biz bu anları nasıl değerlendirmeliyiz ? Gelin birkaç site paylaşarak yardımcı olalım.



kitap





   Okulların sınırlı yapıları insanların eğitim almasına bir yerden sonra müsaade etmiyor. Çalışanların da kendilerini geliştirmek istemesinden doğan her an her yerde eğitimi yapabilecek en güzel ortamlar tabi ki de internette mevcut. Gerek websitelerdeki makalelere  gerek video paylaşım sitelerindeki eğitim videolarına anında erişim mümkün. Biz de ücretsiz eğitimler bulabileceğiniz birkaç websitesinden bahsedeceğiz. Şu sıralar Covid-19 sebebiyle birçok websitesi ücretli içeriklerden bazılarını ücretsiz yayımlamakta. Bu süre zarfını iyi değerlendirmenizde fayda var. Çünkü ücretsiz içerikler genelde eksik bilgi içeriyor. Sırf ücretlisi alınsın diye. Bu bağlamda bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyorum.

youtube

ilk olarak hedeflediğiniz ve edinmek istediğiniz içerikleri anlatımları youtubedan bulabilirsiniz. Bildiğiniz üzere ücretsiz bir platform. Eğitimini almak veya temelinizi oluşturmak için ilk başvurulacak sitelerden biri  Youtube.


tedx


İngilizceniz iyi ise birçok seminer videosuna TED den erişim sağlayabilirsiniz. Konusunda oldukça iyi ve tanınmış birçok ünlünün ağzından amacınıza yönelik bilgi edinebilirsiniz.

khan akademi

Khan academy verdiği Türkçe dersler ile ücretsiz erişim sağlamakta. Okul dersleri ve genel birçok bilgiye erişim sağlayabilir ve gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.


kod akademi

Şu sıralar öğrenciler için ücretsiz olan bu site ile eğitiminiz için gerekli bilgileri sağlayabilirsiniz.


edx

Edx İngilizce tabanlı bir site olmakla birlikte birçok ders anlatımı, yabancı dil ve çeşitli yatırım programları barındırmaktadır.


paranintonlari.com

Kurucuları Türk olan en büyük online eğitim oluşumlarından biri. Genelde eğitim videoları ücretli. Ancak bazı zamanlarda eğitimciler ücretsiz eğitim de verebiliyor.


Sizde size uygun siteden kendinizi geliştirmek istediğiniz programları tercih edebilir ve eğitim almaya başlayabilirsiniz.



Yazıyla alakalı konu başlıkları:
youtube, code academy, tedx, khan academy, udemy,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar