Stock Fotoğrafçılık İle İnternetten Para Kazanma

   Çektiğiniz fotoğraflardan ya da oluşturduğunuz çizimlerden para kazanmak ister miydiniz ? Gelin bugün stock fotoğrafçılık hakkında bilgi verelim.

fotoğrafçılık




Stock Fotoğrafçılık

   Fotoğrafçılık ile internetten para kazan

   Hobi veya meslek olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorsunuz. Harika fotoğraflar çekiyorsunuz. İnstagram'da veya websitenizde paylaşmak size yetmiyor ve daha çok hayran kitlesine ulaşmak istiyorsunuz.  Belki de yaratıcı fikirlere sahip grafikersiniz. Photoshop ve türev programları çok iyi kullanabiliyorsunuz. Ama bunda da kendini kabuğunuza sığamıyor ve açılmak istiyorsunuz. Bunları değerlendirmek sizin elinizde. Sadece insanlarla paylaşmakla kalmayın. Emeğinizden para da kazanın. Stock fotoğrafçılık çektiğiniz fotoğrafı bu işi yapan ve pazar görevi gören sitelere satarak para kazanmak. Yani ürünüzün kullanım hakkını siteye veriyorsunuz. Onlarda sizin yerinize müşteriye sunuyor. İsterseniz toplamda isterseniz her satışınızda komisyon olarak ücretini alıyorsunuz.


     Bu bir Freelancer işi

   Elinizde kayda değer bir fotoğraflarınızı değerlendirmek ve bundan para kazanmak için daha ne bekliyorsunuz. Google'dan stock fotoğrafçılık olarak aratırsanız yerli ve yabancı sitelere erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu konuyla alakalı satılabilecek içerik sadece fotoğraf ile de kalmıyor. Yeteneklerinizden biri  grafik çizimi de olabilir. Afiş vb resimler için dekor arkaplan resimler, harika slayt gösterileri  bunlarda aynı tabanda bulunan ve yine stock fotoğrafçılık içine giren etkinlikler.

   Shutterstock

  Shutterstock geniş bir kullanıcı kitlesine sahip fotoğraf ve çeşitli oluşumların olduğu bir pazardır. İki çeşit hesap mevcut. Satıcı hesabı ile başta  resim olmak üzere vektör, video, grafiti, ilustrasyon, müzik gibi içerikler satıp para kazanabilirsiniz. Müşteri hesabıyla fikirlerinize uygun telife takılmayan içerikler satın alabilirsiniz.

Resme tıklayarak Satıcı hesabına kayıt olabilirsiniz.



fotoğrafçılık



Yazıyla ilgili konu başlıkları:
ilustrasyon, shutterstock, fotoğrafçılık, freelancer, içerik satma,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar