Mobil Uygulamalardan Para Kazanma

   Merak edilen sorularda bir tanesi mobil uygulamalar kullanıcılarına gerçekten kazanç sağlar mı ? Yoksa sadece mobil uygulama üreticileri mi bu büyük pastayı yiyor? 



pie

   Kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin her türlü yola başvurduğu şu günlerde websiteleri dışında telefon uygulamaları oldukça rağbet görüyor. Peki bu uygulamalar gerçekten kazandırıyor mu ? Yoksa birer avuntudan öteye geçmiyor mu?Soruyu hemen yanıtlayayım. Uygulama sahibiyseniz evet kullanıcıysanız hayır?


Evet derken ?

 Evet derken şöyle; bir uygulama yapar reklamla besler birçok kişiye hitap ederseniz para kazanırsınız. web sayfanızın içeriğini mobil versiyonunu çıkarabilir, oyun uygulaması yapabilir ya da buna benzer çeşitlendirirseniz reklam veya ücretli üyelikle para kazanabilirsiniz. Büyük veya küçük meblalarla kazanmak size kalmış.

Hayır cevabına gelirsek

 O da şöyle; birçok program referans sistemiyle çalışır. Yani siz ne kadar çok uygulama için aracılık eder üye kaydında yardımcı olursanız ve dahilinde o kullanıcılar aktif olursa o kadar kazanırsınız. Ha yok üye bulamazsanız sizin çabanız anca okyanus ortasındaki bir balık kadar olur. Uygulamanın birçok reklamını izleyip onlara para kazandırırken siz izlediğiniz reklamın 10 da 1 ini kazanacaksınız ki çok komik bir rakam.

Peki başka alternatif ?

 Şöyle ki bazı nakit para veya kupon ödüllü yarışmalar mevcut. Bunları bir başka yazımda detaylı vereceğim. Dilerseniz buralarda şansızını deneyebilirsiniz.
Son olarak uygulamaları gelişigüzel indirip kullanmayın spam olabilir ve sizi dolandırabilir. Bu yüzden yorumları okumayı ihmal etmeyin.



Yazıyla alakalı konu başlıkları:
mobil uygulamalar para kazandırır mı?, telefondan gerçek para kazanan var mı?, internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar