Kriptolar için Faucet ve Bounty Kavramları

   Önceki yazımızda kripto hakkında biraz bilgi vermiştik. Bu yazıda kripto kazanma durumlarından biraz daha bahsedeceğim. İnternetten  para kazanmanın hem kolay hem zor olduğu bu durumu gelin açıklayalım.


bounty faucet






   Günümüzde kripto paraların varlığı aşikar. Küreselleşen dünya,  dijitalleşmeye adapte oldukça yeni yeni ürünler piyasaya sürülmekte. Kripto paralarla beraber kripto para kazanma olayları da ortaya çıkmakta. Bu durum üzerine çıkan terimleri ve kripto para kazanmayı sağlayan şekiller neler bunlardan bahsettik.

   Faucet

   Musluk anlamındadır ki bize aslında damlaya damlaya göl atasözünü de çağrıştırmalıdır. Burada sitenin amacı gelirlerinin bir kısmını sitenin kullanıcılarıyla paylaşarak sirkülasyon tutturmak ve daha fazla reklam kazancı elde etmek. Dediğimiz gibi genelde 10 reklam tıklarsanız (bilerek veya bilmeyerek ) içinden bir tıklamanın gelirine hak sahibi oluyorsunuz. gerçek görüntülemelere olanak sağladığınız için pay sahibi yapıyor. Site de bunları belli bir linkin için süre kısıtlamalı yerleştirip süre sonunda almanızı istiyor. Böylece aldığınız koin yeniden sitenin içindeki cüzdana düşüyor ve burada birikiyor. Gerekli çekme limitine eriştiniz mi istediğiniz cüzdana atabiliyorsunuz.

   Faucet işi Zor mu?

   Zor değil lakin zahmetli. Çünkü bu iş ek gelirin dışına çıkıp çok fazla zamanınızı alabilir. Belirli sıklıklarla bu işlemi gerçekleştirmeniz gerekecek. Eğer yazılım konusunda ustaysanız ve bot program yazabilirseniz istediğinizi alırsınız (Zaten o programı yazabiliyorsanız bence bunlarla uğraşmayın :). Çünkü bu işler referans sistemi dediğimiz başka üyeler bulmadan da çekilmez hal alabilir.
           Şunu diyebilirim ki birçok siteye üye olduğunuzda tam gaz arkadaşlarınızı veya çevrenizi üye yapmadan çalışarak 1 veya 2 lira kazanabilirsiniz ancak. Eğer 5-10 üye siteye toplarsanız bu artış gösterir.
     

   Bounty

   Bounty de ödül  dediğimiz olay faucetin hemen hemen aynısı burada durum biraz sayısal loto gibi ödül saatleri veya günleri için bilet alıp çekilişi bekliyorsun. Tabi gene karşılığında bir şeyler yapman durumunda :)
 Özetlersek Faucet veya Bounty işleri biraz zor tavsiye etmediğim bir konu başarabileceğine inananlar yapabilir. Onun dışında daha çok konu ve para kazanma yöntemi açıklayacağım.


Yazıyla alakalı konu başlıkları:
faucet, bounty, claim, btc, bitcoin,freebitco, coinpot,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar