Anket Çözmek Karlı mı ?

   Boş zamanlarınızda yapılabilecek fikirlerden biri anket anket çözmek. Geçmişe baktığımızda internet ortamının henüz yaygın olmadığı zamanlarda sahaya inecek gençler aranırdı. Belli kriterler belirlenip hedef kitle bulunur ve anket gerçekleşirdi. Anketörlere de yevmiye usülü para ödenirdi.
   Peki şimdi nasıl? Gelin birlikte inceleyelim.
    

paranintonlari.com




   İnternette anket nasıl çözülür?

  İnternet kullanıcılarının fikirleri şirketler için her zaman önemlidir. Ürettikleri mal ve hizmetin durumunu ölçmek, gelen feedbackler doğrultusunda yol almak karlılık için gereklidir. Satış sonrası her kullanıcıya ulaşmak zordur. Çünkü bu kullanıcıların çoğu bu kısımda bulunmak istemez. Ürün veya hizmette bu durumu anket şirketleri çözüyor. Şirketlerin istedikleri bilgilere erişmesi için hazırladıkları soruları anket şirketlerine verip kendileri hakkında kamuoyu edinmeleri isteniyor. Eskiden tutulan anketörler sahaya iner ve insanlarla tek tek konuşurdu. Aslında bu durum hem anket şirketini hem de anketin yapılmasını isteyen şirket için tedirginlik gösterirdi. Çünkü sahadaki anketörlerin işlerini iyi yapamamalarından korkulur ve bu durumun sonuçları etkilemesinden çekinilirdi. Şimdi ise internet ortamına taşınan anket sistemi daha çok kullanıcıya ulaşıyor. Ayrıca istenilen hedef kitle seçiliyor ve bu anketler gerçek kişilerle buluşuyor. Anketi yapan şirketler ise doğru bilgiler verilmesi karşılığı teşvik olarak ücret ödüyor veya indirim kuponlarına dönüşecek olan sadakat puanları dağıtıyor.







   Karşılığında ne kadar kazanırız ?

   Çözenler için küçük gelir elde etmek mümkün. Bunu büyütmek sitenin özelliğine kalmış. Her ne kadar anket çözmek için bazıları tarafından doğru bilgiler paylaşılmasa da sitelerin algoritması ne kadar çok ve doğru anket  çözülürse üyeye o kadar çok anket gönderiyor. Anket başına nakit para veya site içi sadakat puanı toplayarak indirim kuponu kazanabiliyorsunuz. Türk sitelerinde en fazla 1 liraya kadar yabancılarda ise 1 dolara kadar ücretlendirilen anketler mevcut.
   Benim de kullandığım kazancı ve bonusları iyi olan siteyi paylaşıyorum. arama motorunuza anket ile ilgili aramalarda bulunabilir, kazancını iyi hesapladığınız sitelere üye olabilirsiniz.


paranintonlari.com
Ysense



Yazıyla ilgili konu başlıkları:
anket, ysense, anket çözmek karlı mı ?, anket nedir?,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,






Yorum Gönder

0 Yorumlar