Para Ödüllü Yarışmalar: Hadi ve Oyna Kazan

   Google Play ve App Store'da bilgi yarışmaları çokça mevcut. Son bir iki senedir yazılım sektörünün ilgi odağı haline gelen para ödüllü yarışmalar, kullanıcıların hem eğlenmesine hem de para kazanmasına olanak sağlıyor. 






   Bu yazımızda para ödüllü yarışmalardan olan Hadi Live ve Oyna Kazan'ı ele aldık. Sundukları hizmet sayesinde kullananların hem eğlendiği hem de para kazandığı bu uygulamalar hakkında ufak bir bilgilendirme yaptık.


 Hadi Live 

hadi live

   Bugüne kadar herhangi bir ödeme sıkıntısı yaşatmayan "Hadi Live" canlı bilgi yarışması. Günün belirli saatlerinde olan yarışmalara katılarak yarışmanın ödülüne göre kazanç sağlıyorsunuz. Genel prensip bütün soruların doğru cevaplanmasının ardından finale kadar gelenlere yarışmacılara ödülü paylaştırmak. 




   Hadi live'ın İçeriği

  Genel prensip interaktif yarışmalar düzenleyerek kullanıcılara ulaşmak. Elde ettikleri gelir kaynakları reklamlar ve sponsorlar.Aldıkları tutarların bir kısmını yarışmalarda yarışmacılara dağıtmaktalar. Büyük tutarların dışında genelde 5.000 TL'lik ödül verilmekte. Sponsor desteğiyle bu miktar artmakta. Bazen de 3 joker ödüllü yarışmalar da yapılmakta.Az önce belirttiğimiz gibi büyük ödüle ortak olunuyor. Ödül sizin gibi yarışmayı kazanların sayısına bölünüyor. Bu sebeple yarışmada genelde görebileceğiniz miktar 0.50 ile 0.10 kuruş arası olabiliyor. Yarışmada ayrıca hatalı cevap verdiğiniz noktalarda ekstra can jokeri devreye giriyor. Bu jokeri final sorusu dışındaki sorularda kullanabiliyorsunuz. Can jokerini isterseniz video izleyerek (5 video 1 can ), isterseniz arkadaşlarınızı davet ederek, isterseniz de satın alarak sahip olabilirsiniz. Minimum çekim miktarı 20 TL.

Oyna Kazan

ok

   En sık yarışmaların bulunduğu gerçek para kazandıran bir diğer bilgi yarışması "Oyna Kazan". Oyna Kazan ile ister ücretsiz yarışmalarda küçük meblalar kazanmak için yarışabilinir iken isterseniz ücretli vip bilet satın alarak büyük meblalar kazanabilirsiniz. Kazanç sistemi "Hadi Live" gibi olup tutar kazananlar arasında paylaştırılıyor. 

   Oyna Kazan'ın İçeriği

   Biletsiz yarışmalarda genel ödül 1000Tl iken akşam yarışması 90.000 TL lik. Biletsiz yarışmalarda kişi sınırı 10.000 kişi, vip yarışmalar yarışmasına göre 5,10 20 ve maksimum 50 kişilik. Kazanılan tutarlar oyun parası olan Oynakazan'a dönüşüyor ve minimum çekim 5000 oynakazan parası. 100 oynakazan ise 1 TL ye tekabul ediyor. Yarışmada ayrıca 3 çeşit joker mevcut. Bunlar ekstra can jokeri"Yanlış cevapta devam etmeye yarıyor", pas geçme "bilemediğiniz soruyu doğru kabul edip devam etmenizi sağlıyor ve çift cevap "iki şık işaretlemenize yarıyor" jokerleri. İstenilirse ücretli alabilir isterseniz joker veren yarışmalara katılabilirsiniz. Ücretli yarışmalarda vip bilet almanız gerekmektedir.

   Sonuç

  Her ikisi de eğlence amaçlı tercih edilebilecek yarışmalardan. Gün içinde vaktim olur hem eğlenip hem kazanayım derseniz yarışmalarda bulunmanın bir sakıncası yok. Kazanç sağlamak istiyorsanız bilginize güvenmeli ve sürekli aktif olmalısınız.

Yazıyla ilgili konu başlıkları:

hadi, hadi live, hadi nedir?, oyna kazan, oyna kazan nedir?internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar