E-gift ve İndirim Çeki Veren Anket Sitesi: Lifepoint

      Boş zamanınızı anket çözüp kazanca çevirmeye ne dersiniz ? Bu yazımızda Lifepoint'ten bahsedeceğiz. Anket çözerek kazanç sağlamanın kolay yolu olan Lifepoint Anket başına puan vererek bunları çeklere çevirmenize olanak sağlıyor.



lifepoint anket





    Lifepoint Nedir?


    Lifepoint kayıtlı kullanıcılarına anket çözdürerek kazanç sağlayan bir anket sitesidir. Pazara sunulan ya da sunulacak ürünler hakkında fikir elde etmek isteyen firmalarla yaptıkları anlaşmalar sayesinde kullanıcıların görüşlerini almalarına aracılık eden lifepoints bu hizmet karşısında anket başına life puan vermektedir.

    Ne Tür Anketler Mevcut ?


    Yukarda birazcık bahsettiğimiz üzere pazarda mevcut olan bir ürünün gidişatı hakkında ya da yeni sunulacak ürünler için önfikir elde etmek adına çeşitli anketler karşınıza çıkmaktadır. Bu anketler yaş,cinsiyet,meslek grubu gibi kriterlere göre çözülmektedir. Eğer sizde anketin istediği kriterlere uyuyorsanız anketi tamamlayarak life puanları elde edebiliyorsunuz. Anketin derecesine göre 20 ile 60 puan arası kazanabiliyorsunuz.


lifepoints anket


    Biriken Paunlar Ne İşe Yarıyor ?


    Biriktirdiğiniz puanlar size 25 TL ile 100 TL'lik e-gift ya da indirim çeki olarak geri dönüyor. Mevcut puanınızla istediğiniz herhangi birini seçebilirsiniz. Seçimden sonra size gelen e-posta aracılığıyla kullanmaya hazırsınız. Çekleriniz firmaya göre 1 ile 3 yıl süreli olabiliyor.

    Lifepoints Hakkında Bilmeniz Gerekenler


    Lifepoints hakkında bilmeniz gereken birkaç şey söylemek istiyorum. Size ürün ödeme konusunda garantili ve kolay bir arayüze sahip. Aklınıza takılabilecek durumları ise soru cevap şeklinde yazmak istiyorum.

Anketler kolay mı ?

Evet. Anketleri çözülebilecek tarzda olup tamamen pazar araştırmasına dayalı olarak karşınıza çıkmakta ve her anket Türkçe.

Sürekli anket çıkıyor mu ?

Evet. Genelde 3-5 gün arası oluyor. 1  haftayı geçtiğine de şahit oldum.

Anketlerin çözümü kazançlı mı ?

Bu konuyu şöyle açıklamak istiyorum. Karşınıza çıkan anketleri uzunluğuna göre 15 puan da olabiliyor 60 puanda olabiliyor. Çözülen anketlerin belli bir sayısı ve anketi çözeceklere ait belli kriterler şart koşuluyor. Yani 100 kişilik bir anket varken sizin 101. sıradan çözmenize puan vermiyorlar ya da  örneğin özel sektör çalışanlarına göre olan bir anketi çözerken başka meslek grubunu yazarsanız anket erkenden sonlanıyor ve puan kazanamıyorsunuz. Böyle durumlarda tedirgin olmayın. size uygun muhakkak bir anket çıkacaktır.

Life puanlar karşısında hangi ödülleri alabiliyorum?

Şuan için mevcut olan indirim çeklerini İKEA, Boyner ve Carrefoursa mağazalarında kullanabiliyorsunuz.

Blog Yazarı

Yorum Gönder

0 Yorumlar