Telegram'da Koin Sektörüne Girdi: GRAM

   Sosyal medyada yeni yüz olan Telegram uzun zamandır Blok Zincir furyasına katılmayı bekliyordu. Sonunda kendi kripto parası olan GRAM'ı piyasaya sürdü.


paranın tonları



   Kripto paraların önem kazandığı şu günlerde büyük şirketler kendi kripto paralarını çıkarmayı hızla sürdürüyor. Bunlardan biri de sosyal iletişim platformu TELEGRAM. Telegram da kendi kripto parası olan GRAM'ı piyasaya sürdü. Kurulan Gram sitesi sayesinde de kullanıcılara Gram kazanma şansı sunuyor.


Gram Nasıl Kazanılıyor ?


   Gram kazanmak için yapılması gereken Gramfree siteye üye olmak ve görevleri yerine getirmek. ( Üye  Olmak İçin Tıklayınız. )

Gram İçin Görevler Neler ?


  Öncelikle siteye facebook veya google hesabınızla kayıt oluyorsunuz. Kaydın ardından otomatik olarak kullanıcı sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Burada bulunan "Dashboard" sekmesi ile levelınızı görevlerinizi kazançlarınızı takip edebilirsiniz. Sonrasında kazanmak için yapmanız gerekenlerden biri "Free" yazan sekmede free roll denilen oyunu oynamak. Saat başı 1 ile 1000 arası bir sayı rastgele çekiliyor ve çıkan sayıya tekabul eden ödül hesabınıza aktarılıyor. " Lottery" sekmesi ile bilet satın alabiliyor ve çekilişe katılabiliyorsunuz. "Videos" ile videolar izleyerek hesabınıza Gram yatırılıyor. Bir videonun kazanç için ortalama 60 saniyelik izlenme zorunluluğu var. Bir diğer kazanç bölümü "Smart Contract". Burada sunulan tekliflere onay verdiğinizde hesabınza gram geçişi yapılmakta. Son olarak da "Referal" bölümünden referans linkinizi bulabilir arkadaşlarınızla paylaşarak yine gram kazanabilirsiniz.

Gramfree'de Para Yatırma ve Çekme


   Gramfree'ye para yatırma olanağınız mevcut. Bu sayede loto çekilişinde şansınızı arttırabilir ya da hesabınızdaki gramı çekim limitine ulaştırarak bankanıza aktarabilirsiniz. Şunu belirtelim ödeme miktarı minimum 1000$. Para çekme işlemleri de tıpkı yatırma gibi. Banka kartları, bitcoin ya da dijital cüzdanlar hangisini tercih ederseniz ona yatırabiliyorsunuz. Minimum çekme limiti 500 Gram. Yani 500 Gram altında para çekemiyorsunuz.


Gramfree Güvenilir mi ?


   Henüz araştırmalarım devam etmekte. Parayı çeken herhangi birini görmedim . Ancak Telegramı bilen bilir. Büyük bir şirketin kendi ayağına sıkacak kadar öngörüsüz hareket edeceğini zannetmiyorum. O yüzden yine de başlamanızda fayda var.

Yorum Gönder

0 Yorumlar