Koronavirüsünde Son Durum

   Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü tüm hızıyla yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Herkesin seferber olduğu ülkemizde 65 yaş üzeri kişilerin sokağa çıkma yasağının gelmesi pek bir işe yaramadı ve yeni yaptırımların gelmesi bekleniyor. Ayrıca hükümetten gerekli yeni destek paketleri de bekleniyor. 



paranintonlari.com










    Türkiye Etkisi Altında

   Dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü tüm hızıyla yayılmaya ve can almaya devam ediyor. Herkesin seferber olduğu ülkemizde 65 yaş üzeri kişilerin sokağa çıkma yasağının gelmesi pek bir işe yaramadı ve yeni yaptırımların gelmesi bekleniyor. Ayrıca hükümetten gerekli yeni destek paketleri de bekleniyor. Birçok işletmenin durduğu şu durumda ekonomi alt üst olmuş durumda. Yine birçok kişi ve kurum zorda kalanlara yardım etmeye devam ediyor. Ünlülerin kuruluşların gıda ve para yardımı bir nebze olsun zor durumdakileri rahatlatacak.

    Durum Ciddi

   Dünyada ise durum ciddileşiyor. Amerika ve italya'da vaka sayısı ve ölümlerdeki artış korkutuyor. Hiçbir ülkeden henüz net bir ilaç tedavisi ise bildirilmiş değil. Rusya ve Çin kaynaklı haberlerde aşıların deneme aşamasında olduğu söyleniyor. Bunun dışında 20 yaş altına da sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. İspanya ise aşırı vaka artışlarıyla haberlerde ön planda. Çin'den yayılan virüs Avrupa'yı etkisi altına almış gözüküyor. Amerika kıtasında ise en çok ABD'yi etkileyecek gibi. Vaka sayılarında hızla yükselen artış Amerikan halkını bir hayli tedirgin ediyor. ABD Başkanı Trump herhangi bir panik durumunun olmadığını söylese de üst seviye alarm verildi.

Yazıyla alakalı konu başlıkları:

corona,koronavirüsü,covid-19
koronada son durum,Covid-19 son durum,Koronavirüsü son durum

Yorum Gönder

0 Yorumlar