Youtube'daki Para Kazanma Videoları Gerçekliği

   Maalesef ki abartıyı, gösterişi seven ve yine maalesef ki bunlara çok çabuk kanan insanlarız. Kitabı dışına bakarak alarak, paketi janjanına göre seçerek hiçbir yere varamayız. Youtube da aynı bu şekilde gereksiz videoların çöplüğüne dönüyor tıpkı arama motorlarındaki gibi... İnsanların en ihtiyaç duydukları şeyleri fırsatçılık adı altında kullanmak ve kazanç sağlamak etik bir davranış değil.Gelin bu konuya açıklık getirelim.

youtuber


 Aslında Aranılan Şeyler

    Herkes ihtiyaç duyduğu kelimeyi arama motorlarına veya videosunu aramak için Youtube'a yazar. Dikkat ettiyseniz bazen aramanız ile alakasız olan içerikler çıkar. Yapılan gereksiz etiketleme sonucu aranılan kelimeye dair ve konuyla alakalı içerikler geride kalıyor. Geriye iten içerikler ise sizin aradığınız kelimeleri birer aracı olarak kullanıp kendi içeriğine trafik çekerek para kazanmayı hedefliyor. Bunun doğru bi davranış olmadığı aşikar.  O zaman aranılan içerikte bol bol etiket yapsın kardeşim diyorsanız, "Kendine yapılmasını istemediğin davranışı başkasına yapma. " atasözünü hatırlatmak isterim.

  Youtube'daki videolar hakkında

    Gelelim para kazanma videolarındaki iştahlı abartılara...  Bazıları gerçekten kazandırırken bazıları kendi reklamını sübliminal olarak yapmak için video çekmektedir. Nasıl mı ? Örneğin; para kazanma konusunda paylaştığı siteyle anlaşmalı olabiliyor veya bir olayı anlatırken yarıda kesip kalanın ücretli eğitimden alabileceğinizi söylüyor. Bunlarda yanlış olan ne ? Adam kendi reklamını yapmış diyorsanız hata içerikte değil başlıkta ve etiketlerde...Günümüzde internet tamamen bir çöplüğe döndü. Değerli bilgilerin yanında bir o kadar da değersiz ve gereksiz bilgi mevcut. İstemediğiniz bir sürü görüntüyle karşılaşıyorsunuz.

   Videoların doğruluk payı 

   Başlıklarda abartılı fiyatlar mevcut. Emin olun videoları çeken ve birkaç kişinin kazanabileceği videolardan bahsediliyor. Örneğin en çok kazanabilecek başlık Dropshipping. Üstüne düşen herkes belli bir noktadan sonra emeklerinin karşılığını alır. Diğer durumlarda çokça emek ve zaman geçmesi gerek ki bizim amacımız ek gelir veya pasif gelir sağlamak. Paranıntonları blogu olarak yine de doğru konu başlıklarla ve gerçek hesaplarla Para Kazanmaya dair paylaşımlar yapacağız.

Yazıyla ilgili konu başlıkları:
youtube, youtube videoları, youtube videoları hakkında,internetten para kazanmak istiyorum, kolay para kazanmak istiyorum, evden para kazanma yolları, en kolay para kazanma, internet ile para kazan, evden para, kolay para kazanma, para kazandıran siteler, internetten para kazanma yolları, anket ile para kazanma,

Yorum Gönder

0 Yorumlar